Четвер, 25.04.2024, 16:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Вересень » 3 » Серпнева конференція педагогічних працівників району.
13:00
Серпнева конференція педагогічних працівників району.

29 серпня в районному Будинку культури відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників району.

 

У роботі конференції взяли участь голова районної ради Рустам Хутиз, заступник голови районної ради Надія Демянчук, заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стрілецька, директори та педагоги загальноосвітніх закладів району.

 

З доповіддю, у якій підведені підсумки роботи навчальних закладів у 2012-2013 навчальному році, відзначені досягнення учнів та педагогів, намічені плани та завдання на новий навчальний рік, виступив начальник відділу освіти районної державної адміністрації Олег Коломис.

 

Голова районної ради, Рустам Хутиз, у своєму виступі відмітив, що розвиток  освіти є пріоритетним напрямком діяльності районної влади, адже тільки доступна і якісна освіта є запорукою успішного розвитку держави. Освітня політика постійно знаходиться у колі зору Президента України Віктора Януковича.

 

Від імені голови районної державної адміністрації з початком нового навчального року привітала освітян району заступник голови райдержадміністрації Валентина Стрілецька. Говорячи про реформування  сфери освіти, вона зазначила, що Президентом України поставлено завдання забезпечити якість української освіти на рівні світових стандартів.

 

Опрацьовувалися на широкому загалі й питання, що хвилюють не лише освітян, а і учнів та батьків. Це в першу чергу – здоров'я дітей, уникнення правопорушень підлітками. Покращення співпраці органів місцевого самоврядування з адміністраціями шкіл з самого різного напрямку діяльності – від залучення спонсорської допомоги до покращення якості харчування школярів.

 

Кращих освітян району було нагородженого Почесними грамотами та відзнаками. Учасниками конференції було ухвалено проект резолюції, який визначив основні напрямки розвитку освітньої галузі району у новому навчальному році у світлі нових ініціатив Президента України В.Ф.Януковича.

.

Переглядів: 668 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz