Четвер, 02.05.2024, 03:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Квітень » 1 » Шляхи формування мовленнєвої та читацької компетентності учнів за технологією критичного мислення
10:06
Шляхи формування мовленнєвої та читацької компетентності учнів за технологією критичного мислення

Навчання без міркування-марна праця

Конфуцій

18 березня  у НВК”Тесівська ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ” відбувся семінар-практикум вчителів української мови та літератури з теми” Шляхи формування мовленнєвої та читацької компетентності учнів за технологією критичного мислення”.

Уже з першої хвилини  була відчутна атмосфера привітності, добродушності та щирості дружньої шкільної сім’ї. Усіх учасників семінару гостинно віншували учні школи.

Директор, М.В.Коцюбайло зробила короткий екскурс щодо історії школи, презентувала педагогічний колектив навчального закладу.

        У теоретичній частині семінару методист РМК Л.Горлова ознайомила присутніх із суттю технології критичного мислення та алгоритмом побудови уроку за цією ж технологією. Вчителі-словесники В.Ничипорук та В.Андреєва виступили перед колегами із змістовними повідомленнями з питань “Використання форм та методів формування мовленнєвої та читацької компетентності учнів  на уроках української мови та літератури  за технологією критичного мислення”.

     У рамках практичного блоку  семінару, педагоги мали змогу побувати в кабінеті української мови та літератури – творчій майстерні вчителя Т.А.Климчyк,зокрема на уроці у 6 класі на тему “Числівник. Морфологічні ознаки” .

     Свої творчі напрацювання презентували вчителі, які атестуються у цьому навчальному році.

       Завершився семінар-практикум експрес відгуками про урок та творчою рефлексією педагогів.

    

Переглядів: 568 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz