Понеділок, 29.04.2024, 21:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Шляхи підвищення ефективності уроку іноземної мови засобами інформаційно-комунікаційних технологій
12:08
Шляхи підвищення ефективності уроку іноземної мови засобами інформаційно-комунікаційних технологій

23 березня 2015 року на базі районного Будинку школяра відбувся семінар- практикум вчителів іноземної мови з теми “Шляхи підвищення ефективності уроку іноземної мови засобами інформаційно-комунікаційних технологій”.

Розпочала семінар Л.Горлова, методист РМК, яка обґрунтувала  педагогам методичне використання інформаційних технологій на уроках іноземної мови. Керівник методичного об’єднання С.Ліщук ознайомила із технологією уроку з використанням ІКТ. Вчитель англійської мови Новородчицької ЗОШ І-ІІст.Ковальчук І.В. розповіла колегам про використання веб-квестів на уроках іноземної мови.

 

 

Педагоги мали змогу побувати у ролі учнів та ознайомитися з інтерактивними методами навчання під час майстер-класу, проведеного вчителем НВК»Білашівська ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ» Івановою Г.О.

О.В.Санікович , вчитель НВК»Білашівська ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ» анонсувала методичні джерела за темою семінару.

Завершився семінар-практикум творчим обговоренням та виробленням методичних рекомендацій.

Переглядів: 556 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz