Понеділок, 29.04.2024, 12:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Системний підхід до управлінської діяльності з питань впровадження інноваційних технологій
08:44
Системний підхід до управлінської діяльності з питань впровадження інноваційних технологій

         Семінар-практикум директорів навчальних закладів освіти Острозького району з теми «Системний підхід до управлінської діяльності з питань впровадження інноваційних технологій» .

17 березня 2015року на базі НВК «Оженинська ЗОШ І – ІІІ ступенів (ліцей) - ДНЗ» ім..Т.Г.Шевченка пройшов семінар-практикум директорів навчальних закладів освіти Острозького району з теми «Системний підхід до управлінської діяльності з питань впровадження інноваційних технологій» .

        

Гостей радо зустрічали привітальним словом школярі, подарувавши музичну композицію «Україна» та побажали плідної праці.

         В роботі семінару-практикуму брали участь в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту Коломис О.В. та завідуюча методичним кабінетом управління освіти, молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації Лисенко О.Г.

         Учасники семінару працювали під девізом : «Прагніть до досконалості в усьому, що ви робите. Беріть краще з того, що існує, і зробіть краще. Якщо кращого не існує, створіть його». Директори мали можливість ознайомитись з теоретичним та практичними аспектами досвіду роботи НВК «Оженинська ЗОШ І – ІІІ ступенів (ліцей) - ДНЗ» ім..Т.Г.Шевченка з впровадження  інноваційних технологій в управлінській, навчальній, виховній та методичній діяльності педагогічного колективу. Cвоїми здобутками поділилися директор закладу Хімін Н.В. та заступники директора, вихователь-методист.

         Вчителі навчально-виховного комплексу презентували впровадження технології  інтенсивного навчання, методом  «занурення». Учасники семінару побували у творчих майстернях педагогів – Білик В.Л., вчителя початкових класів, спеціаліста І категорії, класовода 3 – Б класу, урок природознавства «Цікаві факти про бджіл»; Ковальчук Н.М., вчителя польської мови, спеціаліста ІІ категорії, урок польської мови «Пори  року. Варшавська весна»; Сокольської Л.Л, вчителя математики, спеціаліста І категорії, урок математики 6-А класу «В країні математики» ;  Сорочук С.І., вчителя географії, спеціаліста вищої категорії, «старшого вчителя», Заслуженого вчителя України, урок географії «Експедиція великого генуезця»;  Самохіної О.С. вчителя фізики, спеціаліста вищої категорії, «старшого вчителя», урок фізики 8 клас «Виштовхувальна сила. Закон Архімеда»; Котович О.П. вчителя української мови та літератури, спеціаліст І категорії, урок словесності 9 класу «Українське весілля – один із провідних жанрів родинно-обрядової творчості. Основні етапи весілля». Останню намистину досвіду учасники семінару-практикуму здобули  самі, побувавши на уроці історії «З історії першої Оженинської школи», який проводила Гущук Т.О. вчитель історії, вищої категорії, «вчитель-методист».

         Хвилини радості подарували вихованці дошкільного підрозділу, зустрывши гостей музичним дарунком.

        

На завершення Лисенко О.Г провела методичний діалог «Сучасний навчальний заклад у просторі інноваційного розвитку». Директори мали можливість висловити свої думки від побаченого, з власного досвіду роботи та розробили методичні рекомендації, щодо впровадження інноваційних технологій в закладах освіти.

               

Переглядів: 627 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz