Понеділок, 29.04.2024, 10:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Слова відлітають, написане залишається. Газета – для тих, хто хоче бути почутим!
13:41
Слова відлітають, написане залишається. Газета – для тих, хто хоче бути почутим!

Наш час потребує лідерів, лідерів нової формації, людей компетентних, чесних, щирих, милосердних, відповідальних. Мета діяльності  учнівського самоврядування - виховати таку людину, яка завжди втілить в життя свою незалежну думку.

Вийшов черговий випуск інформаційно-розважальної газети Острозької районної ради старшокласників.

 Ми радi поділитися своїми здобутками iз соціально активними українцями. А саме з вами - з тими, хто не може й не хоче бути байдужим до тих численних проблем, з якими сьогодні ми повинні спільно впоратися.

Учнівське самоврядування активно співпрацює з багатьма із вас. Ми щиро зацікавлені в тому, щоб налагодити партнерські стосунки зі всіма, хто робить навіть найскромніший внесок у прогресивний розвиток українського суспільства. Ми ділимося власним досвідом, наша головна мета - навчити і навчитися. Прагнемо, щоб громадськість була добре проінформована щодо існування учнівського самоврядування, підтримувала нас, а органи влади допомагали нам. Щоб наші лави поповнювали енергійні й ініціативні ентузіасти, щоб наші здобутки  реально прислужилися дальшому розвиткові нашої справи…

 

Переглядів: 396 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz