Четвер, 18.04.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Грудень » 19 » Служба зайнятості – молоді
11:24
Служба зайнятості – молоді

Ми змінимо світ!    

Зітрем стереотипи!  

Ми - молодь України,

Її шалені діти!     

Ми змінимо світ!

Ми можем це зробити!

Для того, щоб змінюватися і розвиватися, Україні потрібно якомога більше інтелектуально розвиненої молоді. Це – запорука успіху української нації. Основою нації є молоді таланти – люди, здатні опановувати, вдосконалювати і створювати нові знання і технології, застосовувати нестандартні підходи, розробляти та реалізовувати нові проекти. Таланти – це запорука успіху будь-якої нації.

Так, 11 грудня 2014 року учні Острозької районної рада старшокласників «Лідер» взяли участь в профінформаційному уроці «Служба зайнятості - молоді» на базі Острозького міськрайоного центру зайнятості. Метою даного заходу було ознайомлення учнівської молоді загальноосвітніх навчальних закладів Острозького району з послугами, які надає Острозький міськрайонний центр зайнятості, особливостями працевлаштування в сучасних умовах, станом регіонального ринку праці та формування позитивного світогляду до робітних професій. Екскурс по Міськрайонному центру зайнятості провелаТетяна Марченкоголовний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних . З її слів, слухачі дізналися  про послуги, які надають працівники відділів, показала місця, де люди самостійно можуть шукати роботу по всій Україні,області та району, а це комп’ютер вільного доступу, ТАЧСКРІН, стенди та друкована продукція. Ознайомила з професіографічними папками, довідниками навчальних закладів регіону.Згодом, на лідерів чекала інтерактивна гра «Автопортрет», яку провела Світлана Романівна Ягодка, начальник відділу активноїпідтримки безробітнихОстрозькогоМРЦЗ. Учні активно брали участь в грі та ставили питання під час дискусії. По закінченню заходу, спільними зусиллями членами Острозького міськрайонного центру зайнятості та учнями Острозької районної ради старшокласників «Лідер» відбувся майстер-клас, що мав назву «Оберіг солдату». Всі учасники вміло плели браслети зі стрічок патріотично-національних кольорів та писали листи, які адресовані героям, що захищають кордони нашої країни. Листи та обереги були передані для волонтерів,що організовують збір в зону АТО для солдатів.

Нам потрібна розумна, талановита нація, - нація майбутнього, а не минулого. Нація креативних молодих людей, які за допомогою свого розуму зможуть піднести нашу країну на вищий щабель. Закінчимо і розпочнемо ходу Нового року з милосердя, з освідченні в щирій повазі до своїх рідних та знайомих. Пригорнімося серцем до неповторної України. Нехай коло дружби шириться з кожним днем. Талановита молодь змінить Україну, адже як говорила Д. Сейерз: «Немає професій з великим майбутнім, але є професіонал з великим майбутнім». Справжнє майбутнє – це добро, мир, справедливість та злагода в нашому спільному домі, назва якому – Україна.

Ангеліна Токмін

координатор Острозької районної

ради старшокласників «Лідер»

 

Переглядів: 608 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz