Понеділок, 29.04.2024, 00:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Лютий » 10 » Соціальна активність учнівської молоді – шлях успішної самореалізації.
11:37
Соціальна активність учнівської молоді – шлях успішної самореалізації.

 

5 лютого на базі Костопільського районного Будинку школярів та юнацтва відбулося засідання обласної ради старшокласників Рівненщини та обласної школи управлінської майстерності для лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему: «Соціальна активність учнівської молоді – шлях успішної самореалізації».

Представниками  Острозького району були: координатор Районної ради старшокласників «Лідер» – А.О. Токмін  та голова учнівського самоврядування Острозького району – В. Мельничук,  учениця 9 класу НВК «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. №2-ДНЗ».

З  вітальним словом до учасників засідання звернулися - головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, координатор ОРС «ІМПУЛЬС» Ангеліна Василівна Ровкач та начальник відділу освіти Костопільської райдержадміністрації Наталія Миколаївна Беляновська.

 Учасники заходу переглянули творчий звіт-презентацію діяльності районної асоціації дітей-лідерів Костопільщини «Ровесник».  Голова ОРС Микола Циганюк надав детальний звіт про роботу ОРС «ІМПУЛЬС» за І семестр 2014-2015 навчального року.  Голови учнівського самоврядування спільно обговорили подальший план діяльності  районних осередків учнівського самоврядування.  Лідери та координатори, за бажанням,  мали змогу відвідати цікаві тренінгові та лекційні заняття на різну тематику. В рамках проекту «Героям слава» було організовано роботу соціальної  арт-майстерні «Об’єднаймо зусилля заради миру та добра». Завдання проекту полягало в наступному: кожен з лідерів написав листа солдату. Кожен лист згодом буде відправлений в зону АТО.

 Продовжили учасники заходу свою роботу у Музеї лісу, де лідери асоціації «Ровесник» провели для гостей цікавий та енергійний народознавчий квест «Традиції рідного краю», а також організували пізнавальну та захоплюючу екскурсію музеєм.

На завершення заходу, для лідерів та координаторів учнівського самоврядування Рівненщини,  педагоги та вихованці Костопільського районного Будинку школярів та юнацтва організували свято Масляна із гучними піснями, примовками та частуванням млинцями.

Ангеліна Токмін,

координатор Острозької районної ради

старшокласників «Лідер»
 

Переглядів: 572 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz