Понеділок, 06.05.2024, 21:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Квітень » 9 » Спортивні танці на візках
09:30
Спортивні танці на візках

04 квітня 2013 року педагогічний колектив НВК «Оженинського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів (ліцей)- ДНЗ» мав  чудову нагоду зустрічати майстрів спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату Сівака Івана Петровича (нашого земляка, народився в с. Милятин) та Надія Миколаївна, які продемонстрували майстер-клас  танці на візку – румбо, танго, вальс. Діти та педагоги із захопленням  спостерігали  майстерністю сильних духом людей.


На «Розминку від чемпіона» завітав Кучер Віктор Олександрович – начальник КЗ Обласного центру інвалідів «Інваспорт», заслужений працівник фізичної культури та тренер зі спортивних танців на візках – Костак Владислава Петрівна, які підвели підсумки конкурсу малюнка на спортивну тематику серед учнів 4-7 класів. Переможцями та призерами стали: Обуховська Софія – І місце, Дорош Маргарита – ІІ місце, Могилевський Захар – ІІІ місце.


Наші гості переможцям та призерам конкурсу малюнку подарували автографи та побажання «Бережіть здоров’я! Будьте чесні перед собою, не зраджуйте своїх переконань. Не бійтеся нових починань!»




Переглядів: 801 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz