Неділя, 28.04.2024, 07:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Листопад » 27 » Свято «Міс Осінь»
13:48
Свято «Міс Осінь»

Свято «Міс Осінь» в Острозькому РБШ

Осінь – чудова пора року, оспівана поетами, музикантами, художниками. Золота, щедра, різнобарвна. Саме у прекрасний осінній день, а саме 23 листопада 2012 року,  у актовій залі Острозького районного Будинку школяра відбулося феєричне свято краси «Міс Осінь-2012» серед дівчаток 5-6 класів творчого об’єднання «Екологічний» Острозького РБШ на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Того дня п’ять чарівних красунь з’явилися на святковій сцені у вишуканих осінніх сукнях. На учасниць чекали наступні випробування: представлення,  хобі, господарочка, ерудит, і нарешті дефіле « Міс Осінь - 2012».

А які таланти плекає Острозький районний Будинок школяра! І співають, і танцюють, і вірші декламують, готують смачні страви.


До останнього конкурсу (дефіле « Міс Осінь - 2012») кожна учасниця підійшла творчо: поробки із сухого осіннього листя, композиції із живих квітів прекрасно компонували з чудовими сукнями.


Підтримати наших конкурсанток прийшли однокласники, друзі, керівники творчих об’єднань, а також гуртківці з творчих об’єднань Острозького РБШ.

В переривах між конкурсами присутні могли спостерігати за виступами учасників творчого об’єднання «Хореографічний», керівник Дзюбук Н. М.

І ось настала хвилююча мить – підведення підсумків свята. А як же важко було журі обрати найгарнішу, найталановитішу, найкреативнішу учасницю.


А дівчата, й справді, вражали і захоплювали, заворожували та зацікавлювали своїм внутрішнім світом. Одна любила морозиво і хлопців, інша готувала найсмачніші страви, ще одна зачаровували журі співом, наступна прекрасно декламувала вірші. Погодьтеся, серед такого розмаїття краси та грації відібрати кращих справа не з легких. Відтак і рішення журі далося не легко.

З невеликою переваю все ж таки титул «Міс Осінь – 2012» здобула член творчого об’єднання «Екологічний» учениця 6-го класу Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст..  – Шабатіна Іванна.


Свято закінчилося, але залишилися приємні незабутні враження. 


Переглядів: 1502 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz