Субота, 04.05.2024, 10:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Листопад » 15 » Свято осені в Розвазькій ЗОШ
09:12
Свято осені в Розвазькій ЗОШ
     18 жовтня  2013 року на базі Розвазької ЗОШ І – ІІІ ст. відбулося Свято осені, адже осінь - це щедра і багата пора. Всі її дарунки були гарно оформлені учнівськими колективами. Виставка композицій була представлена у коридорі школи, кожний бажаючий мав змогу побачити та оцінити роботу учнів.



     Свято розпочалося ще підчас уроків і виставка композицій тривала до самого вечора, де о 16:00 було урочисто відкрито тематичний вечір «Золота осінь – осінь – чарівниця» . Учні школи підготували цікаву презентацію своїх робіт з дарів осені. Кожна композиція була по – своєму красива і оригінальна. Членам журі було дуже важко оцінити представлені роботи, адже усі учні старалися, і в кожну композицію вклали максимум  зусиль і творчої уяви усі роботи учнів вражали різноманітністю . Тут були і сучасні композиції «Party у школі», де в головній ролі був мегапопулярнийспівак Дзідзьо,  «Dj Гарбуз» з букетом «Королева осені», було також «Щасливе сімейство» з букетом «Натхнення», не пройшли осторонь і неперевершені «Барви осені», «Осіння радість лісу» і «Букет з перчинкою». Присутньою була і історична тематика «Кривавий Великдень», де було висвітлено події з історії рідного краю. Всі композиції заслуговували на перемогу.



     І журі винесло свій вердикт, перше місце розділили між собою учні 5 – 11 класів. Таким чином перемогла дружба, було б недоречно визначати місця за старання та оригінальність. Всі діти були задоволені, адже кожний отримав своє перше заслужене місце.



     Отже, вітаємо усіх учнів школи з перемогою і святом осені.

Методист РМК
С.Р. Ягодка


Переглядів: 576 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz