Понеділок, 29.04.2024, 05:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Червень » 4 » Свято усмішок і незабутніх вражень
17:00
Свято усмішок і незабутніх вражень

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. На Острожчині склалася добра традиція – проводити урочистості з цієї нагоди на базі Острозького дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Корчагінець», поєднуючи їх із відкриттям першої табірної зміни.

Цьогоріч, у зв’язку із нетиповою для першого літнього дня погодою, яка дещо засмутила нас рясним дощем та прохолодним вітром, запланований захід був перенесений на два дні пізніше. Але це анітрохи не вплинуло на святковий настрій його учасників. І 3 червня юні відпочивальники разом зі своїми вожатими та директором ПЗ ОДСОК «Корчагінець» Іваном Дячуком радісно зустріли гостей, серед яких були заступник голови Острозької РДА Богдан Турович, начальник служби у справах дітей Тетяна Бойко, в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олег Коломис, учнів молодших класів загальноосвітніх шкіл та творчі колективи району.

Щорічний захід «Хай сонцю і квітам всміхаються діти», організований службою у справах дітей та управлінням освіти, молоді та спорту РДА, передбачав безліч цікавих конкурсів, розваг та сюрпризів для малечі. Розпочалося свято з концертної програми, яку підготували працівники та вихованці Острозького районного Будинку школяра та артисти районного Будинку культури. З вітальним словом виступив заступник голови райдержадміністрації Богдан Турович, побажавши дітям міцного здоров’я, успіхів, здійснення мрій, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Захід продовжила ігротека, що передбачала одразу декілька конкурсів: «Спортивний», «Танцювальний», «Вокальний», Театральне мистецтво» , «Малюнок на асфальті» та багато інших. Таким чином, кожен з учасників мав змогу обрати номінацію за власним вподобанням. Діти дружно брали участь у змаганнях, відгадували загадки, танцювали, демонстрували кмітливість і спритність. А за отримані бали їм вручали «веселики» – так звану корчагінську валюту, яку вони обмінювали на солодощі та різноманітні подарунки у «Крамниці скарбів».


 


 

Переглядів: 691 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz