П`ятниця, 19.04.2024, 19:49
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Лютий » 20 » Свято зимуючих птахів
09:41
Свято зимуючих птахів

Яка прекрасна і чудова наша Батьківщина! У будь-яку пору року вона чарує око, то яскравими барвами літа або золотої осені, то казковою красою зими або буйним цвітінням весни. Але найгарніший куточок природи залишається мертвим, якщо його не оживляють… Птахи не тільки прикрашають наше життя, вони перші помічники людини у боротьбі проти шкідливих комах та гризунів. Їх здавна називають санітарами лісу та полів. Тому люди також повинні дбати про пернатих. Найважче птахам приходиться взимку, коли падає білий лапатий сніг і віють холодні вітри. Саме тому, 6 лютого 2013 року на базі Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст.. вихованцями творчого об’єднання «Екологічний» Острозького районного Будинку школяра було проведено «Свято зимуючих птахів».  Під час свята діти мали можливість з розповідей дізнатись більше про зимуючих птахів, їх різновид та про особливості їх життя під час зимового періоду. Також, вони мали змогу взяти участь у цікавих вікторинах і продемонструвати свої знання. Все свято супроводжувалось чудовими піснями та мультимедійним показом. По завершенню свята був проведений конкурс  на кращу годівничку. Серед представлених робіт було дуже важко визначити переможця, але все ж таки журі це вдалося. Отож, перше місце здобув учень 5-го класу Хорівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Обуховській Андрій з чим ми його і вітаємо. Також хотілося б відмітити учасників, які зайняли ІІ та ІІІ місця, а саме: Корнійчук Анастасію та Віруцького Андрія.



Після свята дітлахи розвісили годівнички на території школи.

Шановні діти і дорослі!

Приєднуйтеся до нашої справи! Пам’ятайте: птахи – це наші пернаті друзі. Взимку вони дуже  сподіваються на вашу допомогу, а влітку обов’язково віддячать Вам!

Вихованка ТО «Журналістика»

Острозького РБШ

Черевко Ірина

Переглядів: 863 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz