Субота, 27.04.2024, 08:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2017 » Березень » 14 » Тиждень самоуправлінської демократії учнів
12:10
Тиждень самоуправлінської демократії учнів

Вже традиційним стало для школи проведення Тижня учнівського самоврядування, протягом якого члени учнівської ради провели ряд заходів, спрямованих на організацію шкільного колективу, розвиток лідерських якостей, формування творчих здібностей, почуття відповідальності, свідоме ставлення до участі кожного у вирішенні важливих справ шкільного життя. Цього року він пройшов у другий тиждень березня.

Тиждень розпочався з традиційної лінійки, яку провели представники учнівського самоврядування школи «Оженинці: нове покоління». Під час лінійки було оголошено план тижня та закріплено за кожним учнем  обов’язки «нової адміністрації» закладу та «майбутніх вчителів».

Також, у рамках тижня  відбувся День учнівського самоуправління. Старшокласники мали можливість спробувати себе в ролі директора, заступників з начальної, методичної та виховної роботи, педагога та зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні подати на уроці учням.  «Майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Щоб покращити свої лідерські якості та здібності, практичним психологом навчального закладу було проведено тренінг для учнівського самоврядування старших класів.

Завершився Тиждень учнівського самоуправління інноваційним загальношкільним проектом Презентація класу : «Заговори, щоб я тебе побачив»,  де учні 5-11-х класів мали змогу представити свій клас та показати таланти учнівського колективу.

Отже, учнівське самоврядування є незамінним помічником педагогів. Воно уособлює демократичну та самодіяльну атмосферу, сприяє формування в учнів громадянськості, організаторських здібностей, допомагає педагогічному колективу в проведенні найрізноманітніших заходів, а також виступає їх ініціатором.

Переглядів: 397 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz