П`ятниця, 19.04.2024, 15:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Квітень » 29 » Туристичні змагання "Острозька весна - 2014"
15:52
Туристичні змагання "Острозька весна - 2014"

Навесні ліс оживає після довгої зими. Ще недавно він був похмурим, а дерева стояли голі. А тепер ліс осяяло весняне сонечко. Тугі бруньки набухли на деревах за кілька днів. Вони розкрилися у ніжне зелене листя. Весняний ліс знову шумить від вітру.

Саме тому  25 – 26 квітня 2014 року були проведені відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Острозька весна - 2014» у  лісовому масиві с. Теремне (Новородчицька сільська рада). В змаганнях приймали участь 12 команд з Острозького району та були запрошені гості з Рівного, Оржева, Олександрії та Нетішина. Змагання проводились у 2 етапи: індивідуальний та командний і у двох вікових групах: молодша (до 16 р.) та старша (18 р. і більше). Протягом двох днів учасники продемонстрували свої вміння та навички на двох дистанціях: в заданому напрямку та за вибором.

В результаті запеклої боротьби та за підсумками змагань визначились переможці в загальнокомандному заліку, а саме:

І місце - Оржівський НВК “школа- колегіум”

ІІ місце - Вельбівненська ЗОШ І-ІІI ступенів

ІІІ місце – НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)»

Всі учасники змагань отримали вітання від в. о. начальника управління освіти, молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації Коломиса О. В. та були нагороджені сувенірними значками«Острозька весна -  2014», командними вимпелами, а переможці були нагороджені цінними подарунками.


 

Переглядів: 670 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz