Четвер, 02.05.2024, 05:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Учнівське лісництво «Вікова діброва» з Острозького району здобуло ІІ місце у Першому Всеукраїнському зльоті трудових учнівських об’єднань
11:46
Учнівське лісництво «Вікова діброва» з Острозького району здобуло ІІ місце у Першому Всеукраїнському зльоті трудових учнівських об’єднань
Учнівське лісництво «Вікова діброва» з Острозького району здобуло ІІ місце у Першому Всеукраїнському зльоті трудових учнівських об’єднань

Захід проводився з метою підвищення рівня трудового виховання дітей та учнівської молоді, удосконалення профорієнтаційної роботи, виховання поваги до робітничих професій.

   Під час зльоту проведено: виставку-презентацію творчих досягнень трудових учнівських об’єднань за напрямами: «Садівництво», «Лісництво», «Рослинництво”, «Тваринництво», «Квітництво», «Діяльність ремонтних бригад»; зустрічі з ветеранами праці, вченими та фахівцями  в галузі сільськогосподарського виробництва.





 Учасники зльоту відвідали село Ковалівка Василівського району, де відбулась урочиста  хода головною вулицею села і урочисте відкриття обласного свята «Київщина юннатівська».

   З вітальним словом до школярів звернулися: Жебровський Борис Михайлович, заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України; голова Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович; Герой України, доктор сільськогосподарських наук, народний депутат України Засуха Тетяна Володимирівна.

   Багато цікавого учні дізнались під час екскурсії у Веприківське лісництва (Фастівський район). Спільно з учнями Вепрівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів учасники зльоту заклали „Юннатівський сад дружби”. Після посадки дерев діти обмінялись адресами.

   Змістовно пройшла екскурсія на страусину ферму «Долина страусів» (Макарівський район). Юннати ознайомились з особливостями вирощування цих птахів та з перспективою розвитку страусівництва в Україні.

  Свої знання у лісівничій справі представники Рівненщини продемонстрували під час змагання-практикуму «Лісова галявина». Команда області зайняла ІІІ місце у цьому конкурсі.

 Досягнення Рівненських юних лісівників було належно оцінено членами журі зльоту. Учнівське лісництво «Вікова діброва» Оженинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів-ліцей» Острозького району нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ призове місце у Першому   Всеукраїнському зльоті трудових учнівських об’єднань на виставці-презентації сільськогосподарського дослідництва за напрямом «Лісівництво» і цінним призом.





Переглядів: 901 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz