Вівторок, 23.04.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2013 » Грудень » 25 » Удосконалення методики викладання курсу «Правознавство» в загальноосвітніх навчальних закладах
12:52
Удосконалення методики викладання курсу «Правознавство» в загальноосвітніх навчальних закладах

21-22 листопада 2013 року в Національному університеті «Острозька академія», з ініціативи та за погодженням Відділу освіти Острозької РДА,  було проведено науково-практичну конференцію «Удосконалення методики викладання курсу «Правознавство» в загальноосвітніх навчальних закладах». Конференцію проведено у рамках договору про співпрацю в освітній сфері з Національним університетом «Острозька академія» №1-08/2013 від 29 серпня 2013 року.


Метою даного заходу стала організація навчання вчителів правознавства,  підвищення їх правової обізнаності, надання їм практичних навичок правозахисту силами  юридичної клініки «Pro bono».

21 листопада 2013 року пройшли пленарні засідання під головуванням О.П.Герасимчука, кандидата юридичних наук, доцента, завідувача кафедри муніципального права та адміністративно-правових дисциплін Національного університету «Острозька академія».



Другий день роботи був присвячений проведенню тренінгових занять. Змістовними та цікавими були тренінги щодо розробки уроку з практичного права «STRIT  LAW», блоку уроків з практичного права на тему «Права дитини», проведені тренером Марією Цип’ящук, яка є керівником юридичної клініки «Pro bono» Національного університету «Острозька академія», викладачем кафедри державно-правових дисциплін.

Переглядів: 600 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz