Четвер, 18.04.2024, 06:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2016 » Квітень » 28 » Удосконалення професійної компетентності вчителя шляхом впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на уроках музичного мистецтва
13:19
Удосконалення професійної компетентності вчителя шляхом впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на уроках музичного мистецтва

Справжня музика перетворює будь-яку подію,

дію, почуття в щось досконале, в те,що хочеться

полюбити. Саме в ній, як ні в якому іншому

мистецтві, проявляється життєва сила і натхнення.

                                                                                                       І. Гете

20 квітня 2016 року в НВК «Тесівська ЗОШ І-ІІ ступенів – дитячий садок» відбувся семінар для вчителів музики  «Удосконалення професійної компетентності вчителя шляхом впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на уроках музичного мистецтва».

З теплими словами привітання до учасників  семінару звернулися  учні школи, побажавши плідної, цікавої роботи. Директор НВК Марія Коцюбайло презентувала навчальний заклад.

 

Учасники семінару відвідали відкритий урок у 7 класі на тему:      «Музика в мультиплікації. Українська анімація» .

Урок презентував вчитель музики Андрій Сніщук. Він  показав сучасний урок , на якому використав багато  цікавих інноваційних  методів і прийомів. 

 

 

Під час практичної частини семінару його учасники дійшли висновку, що  креативний підхід, жива музика і можливість наживо співати під час уроку дуже цінні. Було відзначено велику кількість навичок, що діти набули під час уроку .  Приємно, що вчителем був обраний патріотичний репертуар. 

Семінар не залишив байдужим жодного із присутніх: ще довго вчителі музики обговорювали проведений захід та ділилися позитивними враженнями враженнями.

 

 

Переглядів: 545 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz