Четвер, 02.05.2024, 09:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Лютий » 2 » Успішні результати конкурсу есе «Я – європеєць»
11:17
Успішні результати конкурсу есе «Я – європеєць»

Успішні результати конкурсу есе «Я – європеєць»

В рамках Всеукраїнської молодіжної  громадської організації «Серце до серця» спільно з Посольством Республіки в Україні проводився конкурс есе «Я – європеєць». Конкурс проводився у жовтні-грудні 2014 року серед  учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів України. Основні завдання даного конкурсу: розвиток у дітей та молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни;  формування у молоді європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних та освітніх стандартів.

 У Конкурсі всього взяли участь 23 лідери учнівського самоврядування загальноосвітніх закладів Острозького району. За рішенням конкурсної комісії, було обрано та надіслано три найкращі роботи  до Всеукраїнського організаційного комітету в м.Київ, а саме –  Чумак Алли, учениці 9 класу Грем’яцької  ЗОШ І-ІІІ ст., Горобець Вікторії, учениці 9 класу НВК «Новомалинська ЗОШ І-ІІ ст.- дитячий садок», та Алексеєнко Юлії, учениці 9 класу Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст..

В другому (завершальному) етапі, за рішенням журі Всеукраїнського організаційного комітету,  ІІІ місце здобула робота учениці НВК «Новомалинська ЗОШ І-ІІ ст.- дитячий садок» Горобець Вікторії.  В роботі було виражено індивідуальні погляди автора на запропоновану тему, вона межувала зі статтею та літературним нарисом. Твір містив власні роздуми, містить образність та асоціативність мислення.

22 січня 2015 року, в Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося нагородження 52 учнів, есе яких на тему «Я – європеєць» були визнані кращими з-поміж 10000 надісланих робіт. Переможців та призерів нагороджували Тимчасовий Повірений у справах Литовської Республіки в Україні Гвідас Кєрушаускас, заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський, заступник Міністра молоді та спорту України Микола Мовчан, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

Отож, для переможців та всіх, хто брав участь в даному конкурсі варто побажати: «Нехай  ваше майбутнє відкриває всі горизонти, які за собою нестимуть лише успіх».

Детальне відео церемонії нагородження можна переглянути за даним посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=P6ZOFxPncvw

 

координатор Острозької районної ради

старшокласників «Лідер»

Ангеліна Токмін

 

Переглядів: 909 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz