Неділя, 28.04.2024, 12:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Велопробіг пам’яті
11:17
Велопробіг пам’яті

Героїчні сторінки історії рідного краю можна вивчати не лише за підручниками, але й доторкнутися до далеких історичних подій, пройшовши шляхами слави та подвигу українського народу.

20 вересня 2012 року за підтримки відділу освіти Острозької районної  державної адміністрації Острозьким районним Будинком школяра був організований учнівський «Велопробіг пам’яті», де взяли участь учні з різних шкіл району, а саме: Вельбівненська ЗОШ І-ІІІ ст, Грем'яцька ЗОШ І-ІІІ ст.. НВК «Вілійська ЗОШ І-ІІІ ст.. – дитячий садок», НВК «Кутянківська ЗОШ І-ІІІ ст.. – дитячий садок» та  НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст.. –  дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)». Учасники розпочали велопробіг з центральної площі м. Острога. За маршрутом велопробігу учні мали подолати шлях до с. Теремне, де знаходиться пам’ятник Героям, загиблим в роки Великої Вітчизняної війни.


Після урочистого відкриття, пам’ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів.

 З вітальним словом до дітей виступили заступник голови Острозької районної державної адміністрації Стрілецька В. В. та начальник відділу освіти Острозької районної державної адміністрації Коломис О. В.


 Перед проведенням змагань учасники велопробігу підкріпились смачною кашею та гарячим чаєм і з новими силами, школярі продемонстрували свої вміння зі стрільби та вело туризму.


Переможцями в змаганнях зі стрільби в загальнокомандному заліку стали учні НВК «Вілійської ЗОШ І-ІІІ ст.. – дитячий садок» і були нагороджені призом відділу освіти Острозької районної державної адміністрації, а решта учасників отримала заохочувальні подарунки.


Не зважаючи на погодні умови всі діти були задоволені від проведеного заходу та виявили бажання брати участь у велопробігу в наступному році.



Переглядів: 683 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz