Неділя, 28.04.2024, 03:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2011 » Листопад » 13 » Відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів
14:38
Відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів

     11 листопада 2011 року на базі Гремяцької  ЗОШ І-ІІІ ступеня , директором якої є Болотнюк Євгеній Олександрович, відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів з теми «Шляхи та засоби реалізації Програми національного виховання учнівської молоді Острожчини на 2008-2020 роки в роботі педагога-організатора».

     Привітно зустріли педагогів-організаторів дирекція та учнівський колектив школи.


     Про минуле та сучасне навчального закладу розповів у своїй презентації директор школи.

     Учасники семінару ознайомились  з досвідом роботи педагога-організатора Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Опанащук Ольги Петрівни в її презентації .

     Методист відділу освіти Острозької РДА Ягодка Світлана Романівна  у своєму виступі звернула увагу на методичне та нормативно-правове забезпечення Програми національного виховання учнівської молоді на 2008-2020 роки.


     Керівник районного методоб'єднання педагогів-організаторів Перепелиця Іванна Василівна, організувала та провела  бесіду за круглим столом «Бюро цікавих ідей та пропозицій щодо організації роботи щодо реалізації Програми національного виховання», де педагоги-організатори  мали можливість поділитися своїми досягненнями та проблемами і їх вирішенням. Після закінчення теоретичної частини семінару педагоги-організатори відвідали загальношкільний виховний захід «О мово моя, душа голосна України» та мовознавчий тренінг «Розмаїття барвінкове рідної моєї мови».

     У підведенні підсумків семінару відбувся самоаналіз та аналіз заходу учасниками семінару і проведено анкетування «Усвідомив. Навчився. Використаю»

 

Переглядів: 1179 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz