Понеділок, 29.04.2024, 17:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Березень » 2 » Впровадження інноваційних педагогічних технологій як розвиток творчого потенціалу педагогів
15:35
Впровадження інноваційних педагогічних технологій як розвиток творчого потенціалу педагогів

         19 лютого 2015 року на  базі районного Будинку школяра проведено засідання  школи молодих вчителів української мови та літератури, іноземних мов з теми :“Впровадження інноваційних педагогічних технологій як розвиток творчого потенціалу педагогів”

             У ході семінару методист райметодкабінету Л.Горлова висвітлила перед молодими спеціалістами питання щодо інноваційних педагогічних технологій та психолого-педагогічний аспект впровадження їх  на уроках гуманітарного циклу.

           Під час засідання молоді вчителі були залучені до участі у дискусії “ Нестандартні форми проведення уроків ” .

           Досвідченими педагогами НВК “Слобідська ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ ”  Лєщенко В.В. та Данилюк Є.М. проведено  майстер-клас, учасниками якого були самі ж молоді вчителі. У ході майстер – класу   присутні ознайомилися з методикою проведення уроків української мови та літератури, іноземних мов з використанням інноваційних  технологій.

          Молоді педагоги (Ткачук С.М., Прокопець І.М., Чабан І.М. )  поділилися з учасниками семінару своїми першими педагогічними знахідками.

          Засідання завершилося рефлексією молодих вчителів-словесників.

 

Переглядів: 721 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz