Четвер, 02.05.2024, 09:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2014 » Листопад » 10 » З Україною в серці
11:29
З Україною в серці

…Звільни нам душі від страху й облуди,
А Україну від нових оков,
Щоби людьми вовік лишались люди,
Щоб не лилась невинна кров!

Україна – це країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю, країна гарячої любові до народу. Україна – це країна довгої вікової героїчної боротьби за волю. Це та земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки.Справжні патріоти своєї неньки України залишили нам, нащадкам свої одкровення – зізнання в любові до України.

Щоб висловити про свою любов та патріотизм до рідної неньки України, вихованці театрального гуртка «Промінчик» НВК «Грозівська ЗОШ І-ІІ ст..-ДНЗ» організували  патріотично-благодійний концерт-ярмарку, під назвою «З Україною в серці». Через милозвучні пісні, авторські вірші учнів,малюнки та  національну атрибутику, юні актори зуміли передати свою любов, шану до Батьківщини та українських солдатів, що захищають кордони нашої України.   На початку заходу відбувся благодійний ярмарок, де гості свята мали змогу придбати різні солодощі на свій смак та різні вироби ручної роботи. Гроші, що були зароблені під час ярмарку, були передані на потреби українських військових в зону АТО.

Нові часи, нові завдання,нові випробовування та нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні, ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. То ж своїми знаннями, працею і здобутками підносьте українську культуру тасвоїми досягненнями славте її. Будьмо гідними своїх предків, бережімо волю і незалежність України, поважаймо та підтримуймо свій народ і його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими.

Ангеліна Токмін

керівник театрального гуртка

«Промінчик» Грозівської ЗОШ І-ІІ ст..

 

 

Переглядів: 809 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz