Четвер, 02.05.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Block title
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мапа

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Засідання Острозької районної ради старшокласників "Лідер"
08:25
Засідання Острозької районної ради старшокласників "Лідер"

 

Учнівське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа. Саме вона дає змогу учням відчути себе справжніми господарями школи і, разом з тим, зрозуміти, наскільки це важливо вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення.

         16 вересня 2015 року за підтримки управління освіти, молоді та спорту Острозької РДА в рамках акції «Відповідальність починається з мене!» проведено зліт лідерів учнівського самоврядування району.

          Зі словом до учасників зльоту звернулася методист управління освіти, молоді та спорту Остапчук Ж.А., яка дала оцінку діяльності районної учнівської організації.

         Програма зльоту включала різноманітні етапи роботи, під час яких учасники могли проявити свої організаторські здібності: самостійність, комунікабельність, креативність та розвивали навички роботи в команді. Протягом зльоту лідери мали можливість познайомитись один з одним, напрацьовували плани роботи на цей рік.

         Школярі мали можливість взяти участь у занятті школи рівних можливостей, яке провела практичний психолог НВК «Білашівська ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» Остроголова Т.Р. 

 

Координатор Острозької районної ради старшокласників "Лідер"  Фурманчук А.О.

Переглядів: 586 |
!!! ВАЖЛИВО !!!
















Copyright Yagodka © 2024

За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації з сайту, гіперпосилання на сайт «Управління освіти, молоді та спорту Острозької райдержадмініністрації» – ostrog.at.ua – є обов'язковим.


Створити безкоштовний сайт на uCoz